Translate

13 Mart 2018 Salı

Chapter 4 : Kemer

Merhaba Arkadaşlar,

Kaldığımız yerden devam edelim ve Kemer diyelim. Sonrada Kemer Bölgesi bağımlılarını sayfamıza çağıralım.

Nereden başlasak, pırıl pırıl denizi mi desek yoksa eğlenmeye doyamayacağınız gece hayatı mı? 

Kemer e geldiyseniz otelinize kapanmayın birbirinden güzel plajların tadını çıkarın, araçsız geldiyseniz muhakkak tekne turu yapın, daha önce gelmediğiniz için pişman olacağınız birbirinden güzel plajları fethedin. Adrasan plajına, Phaselis plajına, Olympos a gidin. Phaselis plajının güzelliğiyle büyülenin veya Olympos da nesli tükenmekte olan Caretta Caretta ları görme şansı sunun kendinize, Tekirova da portakal, nar, mandalina ağaçlarının etkileyici kokusuyla ödüllendirin kendinizi, tertemiz havayı içinize çekin mesela.

Kemer de denize girmek ayrı bir zevktir. Masmavi suların berraklığı denizi sevmeyeni bile kendine çekebilecek güzelliktedir. Eh her güzelin bir dikeni var değil mi? Kemer e gidecekler muhakkak yanınıza bir deniz ayakkabısı alın. O güzelliğinde olumsuz yanı, genellikle çakıl yoğunluklu olan denizi canınızı yakabilir.

Aktivite isteyenleri Göynük Kanyonu trekking ve paintball a çağırıyor mesela bunlar bana yetmez diyenlere Paris Batığını yönlendirelim. Bizden uyarması çok iyi yüzme bilmeyenler uzak dursa iyi olur. Fazla oyalanmayın arkadaşlar, çünkü Yanartaş sizi bekler çok uzun yolun sonunda, gitmeniz gereken en doğru zaman gün batımı bence :) Daha büyük heyecan arayanları ise Tahtalı Dağı bekliyor. Antalya manzarasına doyacak olan gözleriniz teleferikle sizleri paraşüte biraz daha yaklaştıracak...

Yorulduk sanki biraz ama durun bakalım daha önümüzde uzun bir gece var. Son derece iyi olan Kemer in gecelerinde sabaha kadar eğlenerek vakit geçirmeden dönmeyin otele. Odanıza dönmeden önce sabaha karşı Kemer in o serin sularına bırakın kendinizi ve yeni bir güne daha da enerjik başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 Uzun zaman geçti yine yazmayalı, sayfamdan uzak kalalı. Öyle akıp geçiyor ki zaman, nasıl oldu da bu kadar uzak kalabildim die soruyorum h...